Meniu
Cos de cumparaturi

Transport, plata si retur

Transportul in Romania

- Predare personala in Miercurea Ciuc pentru plata cu cardul

Termenul de predare al produselor este de 1-2 zile de la confirmarea comenzii.

Predarea personala a produselor este gratuita.

! Aceasta modalitate de livrare este posibila doar daca achitarea contravalorii produselor se realizeaza cu cardul pe site-ul nostru.

- Curier Rapid

Termenul de livrare al produselor este de 2-3 zile de la confirmarea comenzii.
Livrarea se realizeaza cu ajutorul unei firme de curierat iar costul este de 25 lei.

Comenzile peste 250 lei beneficiaza de transport gratuit.


Metode de Plata

Plata se poate face ramburs (in momentul in care destinatarul primeste coletul de la curier) sau online, cu cardul, prin intermediul NETOPIA (Visa/Mastercard) urmand pasii indicati atunci cand plasati o comanda.


Conditii pentru returnarea produselor

Conform Ordonantei de Urgenta   Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, art. 9 Dreptul de retragere, alin. (1) Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art. 13 alin. (3) si la art. 14. Perioada de retragere mentionata la alin. (1) expira in termen de 14 zile de la ziua in care consumatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de consumator, intra in posesia fizica a produselor, in cazul contractelor de vanzare.

Decizia dumneavoastra de a va retrage din contract trebuie sa fie insotina de o informare prealabila, transmisa prin completarea formularului din sectiunea „Formular de retur”. Acest formular trebuie sa fie completat in intregime, si va vom raspunde prin e-mail sau telefon in termen de 3 zile lucratoare cu instructiunile de returnare.

S.C. Waxi Handmade Candles S.R.L se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 14 zile de la data inregistrarii si verificarii returului. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Toate produsele returnate trebuie sa fie intr-o stare perfecta, fara urme de zgarieturi, lovituri, arsuri sau alte urme prin care valoarea produsului va fi diminuata, cu etichetele originale si cu toate accesoriile aferente.

Rambursarea sumelor se va realiza prin virament.

In cazul in care coletul ajuns la dumneavoastra prezinta urme de deterioare cauzate produsului, produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in termen de 2 zile de la primirea coletului.